Therapieën

Aromatherapie

Bij al deze massages wordt er uitsluitend met bio- basisolies en 100% zuivere etherische olie gewerkt, deze worden afgestemd aan de noden van de klant. Dat geur de gemoedstoestand beïnvloed is bekent, je ziet, hoort, ruikt, voelt en denkt weer helder.

 

Bach Bloesem therapie

Dit zijn 38 vloeibare extracten van planten en bloemen die positief inwerken op storende emoties en gemoedstoestanden. Ze zijn 100% natuurlijk, hebben geen negatieve bijwerkingen, en belemmeren niet het gebruik van andere geneesmiddelen. Ze zijn van toepassing voor de hele familie, van jong tot oud, alsook voor dieren en planten.

Wanneer wordt Bach Bloesem gebruikt?
Bij examen, moeilijk inslapen en doorslapen, angst, depressie, stress, piekeren, gebrek aan zelfvertrouwen, het verwerken van moeilijke alsook ingrijpend veranderende levensomstandigheden.

 

Auriculotherapie

De grondlegger van deze therapie is de Franse arts Paul Nogier die vaststelde dat de oorschelp een omgekeerde foetus is.

Ooracupuntuur dient om het zelf genezende vermogen van het lichaam te bevorderen. Men onderzoekt het oor met een elektronische puntzoeker, dit geeft een seintje als er in de organen storingen zijn. Op deze plaatsen worden zeer dunne verblijfsnaaldjes aangebracht, deze naaldjes kunnen ongeveer 3 tot 14 dagen blijven zitten, dit hangt af van wanneer het lichaam de naaldjes afstoot.

Wanneer gebruiken?
Het is bijzonder effectief in alle functionele aandoeningen zoals: reuma, rugpijn, artritis, lumbago, eczeem, herpes, astma, sinusitis, maagpijn, constipatie, prostaat, pms, menopauze, depressie, angst, slaapproblemen, angina, migraine, pijnen in de knie enz…